Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ,на полеви условия спешно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ,на полеви условия спешно

Колеги закъсал съм го на път,засега се оправям и почти сглобих колата,на предно дясно колело има един кабел който влиза в нещо като датчик на спирачния апарат.
    Това за износена накладка ли е или за АБС-а ?
    Няма как да се ровя във форума,че вече не си усещам пръстите.
    Има ли проблем да си карам колата с този скъсан кабел? Не ми отчита никакви грешки на таблото ?
    Колата е 156 JTD 1.9
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

карай смело датчика за накладките е
    sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
      Колеги закъсал съм го на път,засега се оправям и почти сглобих колата,на предно дясно колело има един кабел който влиза в нещо като датчик на спирачния апарат.
      Това за износена накладка ли е или за АБС-а ?
      Няма как да се ровя във форума,че вече не си усещам пръстите.
      Има ли проблем да си карам колата с този скъсан кабел? Не ми отчита никакви грешки на таблото ?
      Колата е 156 JTD 1.9
      Ако е хванат за накладката и има букса на стоиката на спирачният маркуч тая стоика е хваната със гаиката на биалетката това е за износена накладка трябва да има друг кабел за АБС които е хванат по шенкела и върви на горе
      156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Благодаря ви колеги за бързите отговори. Стоплям се и отпрашвам,няма светещи лампи утре ще се опитам да запоя кабела за буксата да го възстановя.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ако имаш миши опашки го захвани някъде, щото ще го скъса джантата.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Вързах го с телчица,вече съм си у дома,врял душ и няколко ричии след душа,че се намръзнах здравата.

Comment

Не казваш какво я закъса?
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Някой път не се казва къде, кога и с какво си закъсал Важното е ,че всичко е ОК.

Comment

Движейки се по алабин се разтропа отпред в дясно.
                  Направих ляв завой по ботев и спрях след спирката.
                  Вдигнах предна дясна гума и видях стойката на маркуча на спирачките която се захваща за макферфона почти се беше омотала около карето. Добре,че спрях иначе можеше да се пребием някъде със жената.
                  Нагласих всичко,привързах кабела на датчика понеже беше откъснат. Докато аз се оправям жената изприпка до най-близката железария да вземе един болт та да мога да захвана стойката и това беше.

Comment

Working...
                  X